У четвер, 8 лютого, стало відомо про те, що російський корабель протаранив автомобільний міст в південнокорейському порту Пусан.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає LIFE SHORT.

У повідомленні сказано, що ніс судна зробив у мосту величезну діру площею 25 м². Попередньо, при зіткненні ніхто не постраждав.

Аварійні служби зараз намагаються відбуксирувати корабель і якомога швидше відновити рух мостом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у понеділок, 7 грудня, стало відомо про те, що у Чорному морі біля берегів Туреччини затонуло судно з російськими та українськими моряками.

Про це стало відомо із повідомлення РІА Новини.

У повідомленні йдеться, що всього на судні було 13 членів екіпажу: дев'ять громадян України, двоє азербайджанців і двоє росіян. За попередніми даними, є загиблі.

Рятувальні служби отримали сигнал лиха від судна "Волга-Балт", що йшло під панамським прапором приблизно о восьмій ранку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російські рятувальники провели евакуацію українського моряка, який був на борту теплохода "Канопус" недалеко від Керченської протоки в Азовському морі.

Наголошується, що другий механік судна, громадянин України, відчув себе погано і йому потрібна медична допомога.

"На теплоході "Канопус" людині стало погано, з животом щось. Зараз йому (теплоходу) дали команду на 455 якірну стоянку йти, яка розташована біля порту Кавказ. Ми подали заявку, що там хтось вже буде знімати", – каже компанія-агент судна.

Під час інциденту корабель знаходився в районі 453 якірної стоянки в Азовському морі. Операція з евакуації нібито координується морським рятувальним центром на Тамані.

Також Знай.ua писав про те, що вантажне судно Volgo-Balt 214, яке затонуло в Чорному морі, могло перевозити вугілля, яке добули на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.