Починаючи з понеділка, 6 травня, "Укрзалізниця" скасувала кілька рейсів потяга №751/752 сполученням Здолбунів-Хелм (Польща) через проведення ремонтних робіт на шляхах. Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті перевізника.

Як стало відомо, у травні поїзд не курсуватиме 6, 13, 20 і 27 числа. У червні скасовані рейси, які планувалися на 3, 10, 16 і 24 числа, а в липні – на 1, 8, 15, 22 і 29 числа. Крім цього, поїзд також не буде курсувати 5, 12, 19 і 25 серпня, а у вересні - 2, 9, 16, 23 і 30 числа. У жовтні рейси скасування рейсів очікується 7, 13, 21 і 28 числа, а в листопаді - 4, 11, 18, 25. В останньому місяці року рейси скасовані на 2 і 9 числа.

Укрзалізниця

Раніше ми вже писали про те, що Укрзалізниця шокувала своїх клієнтів рівнем сервісу. Цього разу одна з пасажирок здивувалася тому, що всередині вагона капав дощ, про що вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі. Крім цього, жінка зазначила, що вагони знаходилися в жахливому стані, а туалети були непристосованими до експлуатації. Вона задала голові компанії запитання: "Поїзд 162 Київ-Миколаїв. Дощ не тільки на вулиці, але й у вагоні. Як взагалі такий рухомий склад можна було випустити в дорогу?".

Незабутній сервіс

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Однак і це ще не все – на протязі всієї дороги пасажирам в обличчя дув прохолодний вітерець з щілин у вікнах. Варто відзначити, що співробітники Укрзалізниці все ж спробували з ними боротися і заштовхали в найбільші щілини ганчірки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що звичні фіранки у вагонах поїздів Укрзалізниці скоро зникнуть. Їм на зміну прийдуть сучасні ролети, йдеться в повідомленні ж\д оператора на офіційній сторінці в Facebook. Оновлення вагонів тривають, і ці ролети - лише продовження капітального ремонту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Львові провідниця поїзда №134 "Миколаїв - Івано-Франківськ" хамовито відповіла пасажиру, заявивши, що розмовляти з ним українською мовою не збирається. Про інцидент повідомив клієнт Укрзалізниці на своїй сторінці в Facebook.

Також "Знай.uа" писав, що радник голови Херсонської міської ради Галина Ляшевска зафіксувала на фото незабутні умови в поїзді №109 / 110 за маршрутом Херсон-Львів.