Терористи "ЛНР" оскандалилися черговим фейком про те, що лави ЗСУ на Донбасі скоро нібито поповнять призовники та випускники українських університетів.

ЗСУ

Про це повідомив представник прес-служби так званого "управління народної міліції "ЛНР" Іван Філіпоненко.

Згідно з легендою окупантів, так українське командування збирається перекрити тотальну нестачу захисників на передовій.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"За наявною інформацією від обізнаного джерела в штабі 25 повітряно-десантної бригади, укомплектованість бригади особовим складом становить 60%, некомплект офіцерів становить 15%, військовослужбовців за контрактом — 25%. З метою доукомплектування бригади вищим командуванням віддані вказівки щодо заміщення вакантних посад за рахунок випускників вишів і новобранців, які заступають на військову службу в рамках весняного призову, розпочатого в Україні 1 квітня", — заявив бойовик.

Нагадаємо, українцям розкрили подальші плани глави держави-окупанта Володимира Путіна, який запустив "марафон щедрості" на окупованому Донбасі видачею населенню російських паспортів.

Путін
Путін

Суть стратегії окупантів пояснив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі oboz.tv.

"Росія буде роздавати громадянство жителям окупованих територій Донецької та Луганської областей в три етапи, окупанти вже склали списки на отримання паспортів РФ", - відзначив Тука.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Донбас повинен повернутися в Україну як максимально долучений до Росії регіон.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Цю інформацію повідомив журналіст російської "Нової газети" Павло Канигін посилаючись на джерело, наближене до кураторів невизнаних республік "ДНР" і "ЛНР".

Також Знай.ua писав про те, що роздача паспортів жителям "ДНР" і "ЛНР" загрожує Росії відчутними наслідками.