У мережі різко висміяли бойовиків "ЛНР", які заявили про зміцнення зв’язків з Демократичною республікою Конго.

Про це йдеться у публікації в Twitter користувача "ЛНР (Колывано-Бджолария)".

Як стало зрозуміло з повідомлень ресурсів сепаратистів, "ЛНР" відкрила в Конго свій "культурний центр".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Шта??!!!! Вы чего там совсем ипанулись? Культурный центр ЛНР в Конго?!!!!!Млять в Конго!!!!! Что это за негр? Посол Конго в ЛНР или ЛНР в Конго? Предлагаю создать фонд ЛНР за сохранение пингвинов и ассоциацию чукчей ЛНР ныряльщиков за жемчугом! ДБ!" - йдеться у повідомленні.

Користувачі соцмереж активно і гостро коментують так звану "новину": "А шо? І безвіз з Конго буде? Хотю в Конгу!", "У нього на обличчі написано, що лнрців він на сніданок вживати буде)", "Схоже, кокаїн підвезли".

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила громадянина, який займався антиукраїнською агітацією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", творець "ДНР" став безхатьком, вся Україна регоче до сліз. З 2014 року він знаходиться під пильною увагою українських спецслужб.

Розпіарені структури терористів підводять самі себе. Нещодавно ідеологу неіснуючої "Донецької республіки" Андрію Пургіну відмовили у видачі "паспорта громадянина ДНР".

Відповідний знімок з документами і постом пособника російських окупантів опублікував у Twitter блогер Денис Казанський.

Також "Знай.ua" писав, терорист підірвав автобус з військовими: десятки захисників загинули на місці.

В результаті нападу терориста-смертника на автобус з бійцями Корпусу вартових Ісламської революції на сході Ірані загинули щонайменше 20 осіб. Тепер вже відомо, що напад стався у південно-східній провінції Систан і Балучистан, розташованої на кордоні з Пакистаном, в якій проживає в основному сунітська етнічна група белуджів.