Служба безпеки України викрила громадянина, який займався антиукраїнською агітацією.

Про це повідомляє "Думская".

За даними прес-центру СБУ, житель райцентру Саврань Одеської області робив на вулицях селища провокаційні написи, а також розповсюджував листівки, які спрямовані на розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

«Поширювані зловмисником агітаційні матеріали закликали до підтримки терористичних організацій на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей», - повідомили спецслужбі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фігуранту повідомили про підозру в скоєнні злочину, який передбачено ч. 1 ст. 161 КК (порушення рівноправності громадян залежно від расової і національної приналежності).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Росією Криму виступили проти подій 2014 року, коли сталася анексія півострова.

зокрема, в місті Саки на одній з дощок оголошень з'явилося повідомлення, в якому невідомий "проклинав" російську окупацію.

"Уявіть, яким би був Крим з безвізом, з усіма міжнародними програмами, без величезних цін, зі свободою слова і самовираження. Будь проклята, весна 2014 року!" — йдеться в записці.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в одній з військових частин ВСУ на Докучаєвському напрямку військові здійснюючи превентивні дії на нейтральній території лінії зіткнення знайшли і знешкодили засідку ворога. Серед оприлюднених трофеїв також бронежилет 6Б23-1 - штатний бронежилет ЗС Росії з 2003 року.
"Знай.uа" писав, що журналісти опубликовали три листи російських військових, які відбувають покарання в українських в'язницях.

Аналогічні прохання Путіну відправили 22 росіян, ув'язнених в українських в'язницях.

Журналісти додають, що ці листи були написані ще в серпні 2018 року і відразу ж передані російській стороні по дипломатичних каналах.

Проте в Росії не відповіли ні на одне з листів, Путін не відреагував на прохання бойовиків.