Мережа не може відійти від шоку, спричиненого знімком із зображенням суддів, на перший погляд, схожих на президента Росії Володимира Путіна, екс-ватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Відповідне фото опублікувала на своїй сторінці у Facebook блогер Олеся Медведєва з підписом "Шойгу, Гіркін і молодий Путін судять Януковича". Масло, полотно".

Асоціація виникла в зв'язку з оголошеним 24 січня вироком втікачеві Януковичу.

У коментарях користувачі підкреслили, що судді дійсно зовні нагадують російське керівництво.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Агенти Кремля" заполонили Україну", "До розстрілу вже засудили?", "Трійки" повернулися?", "Бачу молодих Путіна і Гіркіна". писали занепокоєні коментатори

Однак багато хто відзначив, що людина в першому кріслі більше нагадує не Шойгу, а мера Москви Сергія Собяніна.

«Шойгу, Гиркин и молодой Путин судят Януковича» Масло, холст

Geplaatst door Olesya Medvedeva op Donderdag 24 januari 2019

Нагадаємо, що Володимир Путін нагородив російських військовий за обстріл у Маріуполі у січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців.

Як виявилося, Володимир Путін присвоїв керівникам "операції" генеральські звання. Деякі з них були призначені на важливі посади так званому "стратегічному українському напрямку".

Варто нагадати, що до річниці теракту волонтери міжнародної спільноти InformNapalm зібрали додаткові дані про російських військових, причетних до вбивства десятків цивільних. Мирне місто обстріляли вранці 24 січня 2015 року, тоді загинули близько тридцяти чоловік, понад 90 маріупольців були поранені.

Як повідомляв раніше Знай.ua, бойовики здійснили один обстріл у бік позицій Об'єднаних сил на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що співробітники української служби безпеки показали, як професійно ламати гібридні плани агентів Кремля.