Розпіарені структури терористів підводять самі себе. Нещодавно ідеологу неіснуючої "Донецької республіки" Андрію Пургіну відмовили у видачі "паспорта громадянина ДНР".

Відповідний знімок з документами і постом пособника російських окупантів опублікував у Twitter блогер Денис Казанський.

Андрій Пургін, "ідеолог" ДНР"
Андрій Пургін, "ідеолог" ДНР"

"Андрію Пургіну, який свого часу й придумав "ДНР", відмовили у видачі паспорта "громадянина ДНР". Ахахаха, це анекдот року. "Мені відмовили в праві на життя" — пише Пургін. Чуваче, та через тебе мільйони людей позбулися права на нормальне життя", — підписав Казанський пост.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У коментарях українці підняли на сміх невдаху:

"Це карма!", "Побував "ідеологом, політиком, дисидентом", тепер безхатько в своєму вигаданому світі. Це ще й чудово для нього, нехай тепер вихопить, на додачу, невирішених проблем із відсутністю їхніх нарізаних картонок, і в.....ад", "А я обожнюю такі розклади! І ще слізки кримчан у топі!" — пишуть користувачі.

Андрій Пургін ватажок та засновник "ДНР", 1 березня 2014 року під час проросійських мітингів у Донецьку представники "Донецької республіки" приєдналися до самопроголошеного губернатора Донеччини Павла Губарєва, вимагаючи відставки Андрія Шишацького та штурмуючи будівлю Донецької ОДА.

Андрій Пургін, "ідеолог" ДНР"
Андрій Пургін, "ідеолог" ДНР"

Під стінами адміністрації демонстранти вимагали провести референдум про відокремлення Донбасу зі складу України, спустили з флагштоку прапор України та замінили його російським стягом. 19 березня 2014 року Служба безпеки України затримала Андрія Пургіна через підозру в сепаратистській діяльності.

Дивіться: Як вербують у "ДНР" на Донбасі

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила громадянина, який займався антиукраїнською агітацією. Як повідомляв портал "Знай.ua", Матіос пропустить українців через детектор брехні. Також "Знай.ua" писав, українські бійці взяли участь в операції у складі стабілізаційної місії ООН в Республіці Конго.