Один з відвідувачів супермаркету АТБ у Харкові зняв на камеру мобільного телефону цікаву "декорацію". На підлозі супермаркету біля прилавка з ковбасними виробами стояло відро чи то з водою для миття підлоги, чи то з якимось розчином, в якому плавали декілька упаковок сосисок, повідомляє портал Politeka.

Відповідну фотографію опублікували в групі «ХС Харків». "АТБ на Пушкінській сосисочки маринуються за секретною технологією", – говорить підпис.

На такий факт обурені харків'яни реагували по-різному - хтось жартував, а хто злився:
"Це щоб відклеїти етикетку з терміном і приклеїти нову", "А я думаю чому такі смачні сосиски в АТБ", "Сосиски "Молочні", скоро... на всіх прилавках АТБ.", "Ах*єнна ідея, як будучи прибиральницею п*здити харчі", "Сосиски миють! А потім по акції продадуть", "Не думаю , що якщо б їх мили , то робили це в залі , маячня", "Скоріше за все, хтось мив полиці і не прибрав відро,виклав купу упаковок з сосисками і якийсь рукожоп впустив це,поки брав або колупав з-під споду"

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Було багато і тих, хто обурювався автором фотографії. Харків'яни попросили доказів того, що ці сосиски були свіжими, а потім повернулися на полицю, після "купання". Так само деякі засумнівалися, що упаковка виявилася у відрі просто так, а не її кинув туди сам автор. Але, по більшій мірі, читачі продовжували то сміятися, то сваритися:

"В АТБ своя атмосфера", "Навіщо я це побачила?", "Я їх купував за 22 грн - це самий дешман у них, ще в них трапляються крихти пластику.", "Навіть коти вже не хочуть їсти ці сосиски", "Більше не буду купувати сосиски в АТБ", "Це піпець і всім наср*ти, куди дивляться санітарні службы".

Нагадаємо, безпечної дози не існує: Супрун розповіла, як не розгубити здоров'я на святах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, економісти пояснили, чому вітчизняні овочі рекордно здорожчали.

Також портал Знай.ua писав, що виявилося, що є продукти, які можна спокійно з'їсти після закінчення терміну придатності. Експерти розповіли, які просторочені продукти не становлять серйозної загрози для здоров'я.