В Росії осоромилися через скандальну торгівлю реквізитом для акції "Безсмертний полк", приуроченої до Дня Перемоги.

Про це повідомляє apostrophe.com.ua. та публікує скандальні фото із супермаркету.

Підприємливі представники мережевого маркетингу взялися продавати портрети солдатів часів Другої світової війни.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Скандал масово коментують користувачі мережі.

"П = Перемога Б = Бізнес", "Акція "Купи діда!", "Безсмертний полк, кажете?.. Фото діда чи прадіда, кажете?.. Ну-ну. Більше, більше Пекла! Назустріч святу!", "Налітай, не скупися, купуй живопис! Безсмертний полк за недорого... Діди on SALE!" — іронізують у мережі.

Нагадаємо, президент держави-окупанта Володимир Путін привітав ветеранів з Днем перемоги 9 травня, однак не обійшлося без ганебного інциденту.

Про це повідомляє Telegram-канал 4chan та публікує відповідне відео.

На відео видно, як перед главою Кремля вишикувались десятки ветеранів, однак мало хто із них вселяє довіру через невідповідність віку, адже "путінські дідусі" виглядають набагато молодшими.

Глава Кремля кожному із них потис руку, подякувавши за "велику перемогу".

"Я у захваті від вашої операції в Криму", - не втримався один із "ветеранів", іще раз підтвердивши злочин Путіна проти України на очах у всього світу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, користувачів мережі вразило святкування Дня пам'яті і примирення у київському Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

Блогер Юрій Гудименко на своїй сторінці в Facebook опублікував знімки торжества і під постом написав: "А ну-ка, друзі мої, вгадайте, де проходив цей захід сьогодні".

Також Знай.ua писав про те, що у четвер, 9 травня, під час відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у центрі Києва правоохоронці затримали неадекватного чоловіка.