Епатажний український шоумен Сергій Притула поділився із фанатами кадрами святкування Великодня.

Сергій Притула
Сергій Притула

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Instagram, передає clutch.ua

Притула повідомив, що святкувати Великдень приїхав до батьків, у рідне місто Збараж Тернопільської області та показав фото, зроблені біля батьківського будинку.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У мами добре, все цвіте і пахне, але пора на Київ! За роботу!" - підписав знімок Притула.

Коментаторам сподобалося таке домашнє, атмосферне фото Сергія і вони порадили йому якомога більше провести часу із рідними, адже Великдень - родинне свято.

Нагадаємо, український телеведучий, актор і гуморист Сергій Притула часто тішить своїх шанувальників різними кумедними відео.

Сергій Притула
Сергій Притула

Ось і цього разу він показав, яким чином йому доводиться готуватись до свята Великодня, щоб догодити своїй мамі. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Свято наближається ;))))))))).

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 26 april 2019

"Та ти ще є молодий чоловік. Та то не пасує з такою бородою. Я з тобою таким до церкви не піду. А яку ваша мама знаходить мотивацію, щоб ви збрили бороду?" - говорить з посмішкою Сергій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярний український стронгмен Василь Вірастюк розповів подробиці про те, як посварився з телеведучим Сергієм Притулою.

Василь Вірастюк

В інтерв'ю для шоу "Слава+" він поділився, що причиною сварки між ним і шоуменом стали недоречні жарти Притули. Випуск шоу був опублікований на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

"Притула, коли знаходиться в оточенні своїх знайомих або підлеглих, трошки любить бути на коні. Він - номер 1, а решта десь на задніх рядах сидять. Ну ось тому все й почалося, через ці жарти. Я йому просто сказав: "Чувак, я ж не в твоїй команді, тому можна і сковзнути (показав на кулак) десь там...", - розповів Вірастюк.

Також Знай.ua писав про те, що відомий телеведучий і шоумен Сергій Притула різко висловився про всіх, хто критикує забезпечення української армії.