Популярний український шоумен Сергій Притула, який роз'їжджає по країні зі своїм гумористичним шоу "Вар'яти", приїхав в Ужгород і разом з командою застав там надзвичайно гарне видовище — цвітіння сакур. Відомо, що ці дерева стали візитівкою міста і приваблюють туристів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Сергія в соцмережі Facebook, до якого він додав кілька яскравих фото. Правда, квіти вже обсипаються, і земля під деревами ніби вкрита рожевим снігом.

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 25 april 2019

"Прекрасний день. Скільки не бував в Ужгороді, ні разу не потрапляв на цвітіння сакур. І ось сьогодні, транзитом з Лумшор в Київ застав трохи краси. Хороший бонус до позитивних емоцій, викликаних 278 голосами "за", — натякнув він на прийнятий Верховною Радою Закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий телеведучий і шоумен Сергій Притула різко висловився про всіх, хто критикує забезпечення української армії. В одній зі спільнот на Facebook опублікували цитату Притули про те, на що йде весь військовий збір і який зараз рівень забезпечення армії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я прошу вибачення, але розводьте зрадофільство в іншому місці. Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір, то або протріть монокль, мадам, або запитайте без претензій", - заявив Притула.

Він закликав інтернет-критиків уявити собі, скільки коштує ввести в дію танковий батальйон або зробити апгрейд десяти винищувачів.

Нагадаємо, Тарас Тополя посол ООН: стало відомо, чим займеться соліст легендарних "Антитіла".

Як повідомляв Знай.иа Притула негайно звернувся до фанатів Зеленського і Порошенка: "Я так радий".

Також Знай.uа писав, відомий російський актор одружується на українці: "Це була не любов".