Відомий телеведучий і шоумен Сергій Притула різко висловився про всіх, хто критикує забезпечення української армії. В одному з спільнот на Facebook опублікували цитату Притули про те, на що йде весь військовий збір і який зараз рівень забезпечення армії.

"Я прошу вибачення, але розводьте зрадофільство деінде. Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір, то або протріть монокль, мадам, або запитайте без претензій", - заявив Притула.

Сергій Притула

Він закликав інтернет-критиків уявити собі, скільки коштує ввести в дію танковий батальйон або зробити апгрейд десяти винищувачів.

"Ви чули від волонтерів за останні 2 роки, що комусь треба форма або берци? Ви знаєте, що продукти, які волонтери досі привозять на фронт, бійці частково роздають місцевим, тому що у них надлишок? Ви знаєте, що 500 комплектів білизни, яку мені спрезентувала Маша Єфросиніна у своїй програмі, я ще шукав кому віддати, тому що, бачиш, всі вже мають по 2 комплекти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Якого ВИ дідька тут строчити коментарі про "наша держава", якщо ви поняття зеленого не маєте в тому, що держава робить для хлопців? І Держава мовою не працює. Максимум окремі чиновники. То називайте прізвища і не ототожнюйте їх з державою!Тому якщо у вашому під'їзді живе одна повія, то це ще не привід весь будинок називати борделем!", - написав шоумен.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.