Президент держави-окупанта Володимир Путін привітав ветеранів з Днем перемоги 9 травня, однак не обійшлося без ганебного інциденту.

Про це повідомляє Telegram-канал 4chan та публікує відповідне відео.

На відео видно, як перед главою Кремля вишикувались десятки ветеранів, однак мало хто із них вселяє довіру через невідповідність віку, адже "путінські дідусі" виглядають набагато молодшими.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Глава Кремля кожному із них потис руку, подякувавши за "велику перемогу".

"Я у захваті від вашої операції в Криму", - не втримався один із "ветеранів", іще раз підтвердивши злочин Путіна проти України на очах у всього світу.

Варто нагадати, що в Росії на парад 9 травня разом із справжніми учасниками війни виходитимуть люди 60-річного віку, які зображуватимуть 92-річних ветеранів Другої світової війни.

Про це в ефірі "Прямого" розповів історик Олександр Палій.

"Що стосується реальних ветеранів. Ми розуміємо, скільки є людського віку. Мало яка людина доживає до 120 років. Дуже мало. Зараз від війни і її закінчення пройшло більше 70 років. Приплюсуйте 18 років. Скільком ветеранам зараз, 92 роки? Хто з них зможе вийти і хто з них захоче вийти? Тоді ми побачимо, що будуть дуже часто люди 60-річного віку зображувати з себе 92-річних", - розповів Палій.

Нагадаємо, нещодавно президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощену процедуру видачі російських паспортів деяким групам громадян України. У свою чергу українська сторона звернулася до міжнародних партнерів з вимогою не визнавати такі паспорти.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, президент Росії Володимир Путін підписав указ про те, що жителі окремих районів Донецької та Луганської області можуть отримати російські паспорти за спрощеною процедурою.

Також Знай.ua писав про те, що російський президент Володимир Путін знову став об'єктом для насмішок.