У Києві донька одного з чиновників Міноборони відзначилась скандальною витівкою.

Відповідний ролик з'явився в Instagram на сторінці користувача Ніка Краснопольська.

Зокрема, вона разом зі ще однією дівчиною розкидала квіти, які були покладені до монументу пам'яті жертв Другої світової війни. Відомо, що фактично відразу ж після публікації вона видалила скандальні кадри, проте користувачам вдалося їх зберегти.

Варто відзначити, що на опублікованих кадрах можна помітити, як дівчина кинула, взяті перед тим гвоздики, на землю порід з подругою з неоднозначними словами.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Олю, сьогодні всі квіти до твоїх ніг", - зазначила дівчина.

При цьому за інформацією журналістів батько дівчини займає посаду начальника відділу одного з департаментів Міноборони. Мати ж працює у Мінохорони здоров'я.

Варто нагадати, що у Росії співачка і колишня дружина депутата Оксана Яковлєва досить оригінально привітала ветеранів з Днем Перемоги. Вона вирішила викласти до свята відео свого танцю на пілоні. Причому з одягу на ній пілотка, гімнастерка і чорні труси. В якості музичного супроводу Оксана обрала військову пісню Смуглянка.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін знову осоромився, що помітили в мережі. На цей раз користувачі посміялися над ним під час "Парада Перемоги" в Москві, який традиційно проводиться 9 травня.

"Володимир Путін прийшов на Червону площу з Нурсултаном Назарбаєвим: Екс-президент Казахстану приїхав до Москви на Парад Перемоги", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Знай.ua", у четвер, 9 травня, на пам'ятних заходах, приурочених до Дня перемоги, засвітився боксер Олександр Усик у компанії одіозних опоблоківців Юрія Бойка та Нестора Шуфрича.

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 9 травня, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Лисичанську підняли червоні прапори і назвали столицею Москву. У Лисичанську провели мітинг з радянськими прапорами, на якому нардеп Сергій Дунаєв виголосив промову, згадавши "нашу столицю Москву".

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай