Петро Порошенко
Петро Порошенко

ГПУ допитує Порошенка

У п'ятницю, 10 травня, відбувся допит чинного президента Петра Порошенка по справі розстрілів на Майдані. Про це заявив начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу ZIK. За його словами, домовленість про допит було прийнято напередодні.

Зайцева
Зайцева

Умовне замість 10 років в'язниці: справу Зайцевої цинічно змінюють

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Захист Олени Зайцевої, засудженої до 10 років в'язниці за скоєну смертельну ДТП в центрі Харкова, вимагає в апеляції скасувати вирок суду або замінити на умовний термін. Про це повідомила адвокат потерпілих у цій справі Лариса Матвєєва в інтерв'ю "Громадському".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Особистий адвокат Трампа летить на зустріч із Зеленським: про що говоритимуть

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані хоче у найближчий час відвідати Україну, щоб переконати нову владу не припиняти розслідування, вигідне лідеру Америки. Джуліані хоче зустрітися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, щоб переконати його в тому, що розслідування, які вигідні для Трампа, не припинялися.

Долар
Долар

Курс валют на 11 травня: чорна діра засмокче долар і євро

Національний банк України (НБУ) на 11 травня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 26,20 грн/долар, що на 4 копійки нижче в порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора. Офіційний курс гривні до долара на 11 травня встановлено на такому рівні: 2620,5887 гривень за 100 доларів.

На україно-румунському кордоні розбився вертоліт: уцілілих немає

На україно-румунському кордоні розбився вертоліт. Зазначається, що скоріше за все повітряне судно перевозило контрабанду. На місці знайшли тіло пілота. Повідомляється, що розбитий вертоліт знайшов пастух із села Сепинца в Румунії ввечері, 9 травня. Інформацію про інцидент офіційно підтвердила поліція і прокуратура. Тепер їм належить з'ясувати подробиці трагедії.