Російський режисер Микола Тарханов помер в Іркутську на 52-му році життя. Про це повідомив співак Аркадій Стародубцев, передає kp.ru.

"Велике горе-помер Микола Тарханов", - зазначив Стародубцев.

За його словами, причиною смерті Тарханова міг стати різкий перепад тиску. Інших подробиць на даний момент немає.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, на 77-му році життя помер відомий британський пародист і актор Фредді Старр.

Повідомляється, що 9 травня опікун актора терміново прибув до нього додому, після того як Старр довгий час не відповідав на дзвінки. Він виявив Фредді в кріслі без ознак життя.

Відомо, що 10 травня в Інституті судової медицини в Малазі буде проведено розтин з метою встановити причину смерті актора.

За повідомленнями DailyMail, в останні роки у Фредді були серйозні проблеми зі здоров'ям. Артист переніс чотириразове шунтування серця після серцевого нападу в 2010 році, також він страждав від астми.

Відзначимо, в Баку на 86-м році життя помер композитор, народний артист СРСР Аріф Меліков. Про цьому ТАСС повідомили в прес-службі Міністерства культури Азербайджану.

"Сьогодні помер Аріф Меліков… Він буде похований в першій Алеї почесного поховання", - заявив представник міністерства.

Уточнюється, що церемонія прощання відбулася в четвер, 9 травня, в Бакинській музичній академії.
Меліков є автором багатьох симфонічних і камерних творів, балетів, музики до кінофільмів. Найвідомішим твором композитора вважається балет "Легенда про любові". У 1986 році композитор отримав звання Народного артиста СРСР.

Нагадаємо, середу, 8 травня не стало відомого радянського і російського композитора Євгенія Крилатова, музика якого звучала в багатьох мультфільмах.

Нагадаємо, при загостренні на Донбасі загинули українські герої, непоправну втрату оплакує вся країна.

Як повідомляв Знай. ua, помер легендарний актор з фільму "Бетмен".

Знай. ua писав, що колишнього воїна АТО засудили до довічного ув'язнення.