Народний синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в неділю, 12 травня. За її словами, на всій території України очікується волога погода з періодичними дощами.

"Поки десь періодично з'являється сонце, треба швидко встигнути його зафіксувати і підставити ніс для нових веснянок, бо вже незабаром - знову дощі", - пише Наталія.

За словами Діденко, у багатьох областях України можуть бути дощі з грозами. Однак, температура повітря підвищиться до +16 до +22 градусів протягом дня і +6...+13 градусів вночі.

Народний синоптик зазначила, українці можуть похвалитися найприємнішою погодою з усієї території Європи.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Дощ
Дощ

Для порівняння, як там у людей - у Німеччині та навколишніх країнах холодяка, нижче +10 градусів, а на півдні Іспанії і в Португалії спека +30 градусів. Тому наші близько +17...+22 градусів - найкращі", - зазначила Наталка Діденко.

Мешканці столиці України Києва також не зможуть поїхати за місто через можливі дощі з грозами, але цілком можуть відправитися на прогулянку, захопивши з собою парасольки. Температура в столиці буде приємною - +18...+20.

Поки десь періодично з`являється сонце, треба швидко встигнути його зафіксувати і підставити носа для нових веснянок, бо...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 10 mei 2019

"Милуйтеся природою, саджайте, сійте, сваріться, тут же миріться, фотографуйте квіточки, зваріть зелений борщ - словом, будьте людьми)", - підсумувала Діденко.

Нагадаємо, відомий український фотограф Сергій Полюшко завоював серця користувачів мережі серією неймовірних портерів тварин. Так, проект потрапила серія фотографій як домашніх, так і диких тварин в різних образах, які стали найяскравішими роботами фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв, у другу неділю травня українці разом з усім світом святкують День матері 2019. У цей час прийнято вітати всіх мам і дякувати за все, що вони роблять.

Також Знай.ua писав, у середу, 8 травня, Кабінет міністрів України прийняв Указ чинного президента Петра Порошенка про День батька.