Одного з ватажків бойовиків, який суттєво погладшав за зиму підняли на сміх у мережі. Про це повідомляє блогер "Фашик Донецький" на своїй сторінці в Twitter.

На опублікованому знімку видно ватажка донецьких терористів Дениса Пушиліна і російську спортсменку Мар'яну Наумову. При цьому ватажок бойовиків помітно змінився. Він відростив собі помітний живіт і загалом став майже вдвічі пухкішим.

"Через економічну блокаду з боку України Денис Пушилін став пухнути від голоду. Не забудемо, не пробачимо", - йдеться у підписі.

Зовнішній вигляд путінського найманця став причиною злісних коментарів з боку користувачів:

"Куратора проковтнув", "може, він від Суркова і Теслярської вагітний?", "коли це у Пушиліна груди виросли? До втечі готується?", "Почав трансформацію для втечі. Груди вже виросли", - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомлялося раніше, підконтрольні Кремлю влади Криму приїхали в Донецьк на "п'ятиріччя "ДНР".

Зокрема, в Донецьк приїхали голова Криму Сергій Аксьонов, спікер кримського парламенту Володимир Константинов, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська, депутат Держдуми Росії з Криму Андрій Козенко, російський сенатор з Криму Сергій Цеков, колишній речник Путіна в аннексоваому Криму Олег Белавенцев та інші.

Голова Криму Сергій Аксьонов привітав "героїчний народ Донбасу з Днем Республіки". Допис про це він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нещодавно зазначалось, що українські військові під Докучаєвськом ліквідували високопоставленого терориста "ДНР" на прізвисько "Лунь".

Ліквідований терорист це 39-річний російським найманець Євген Шабаев. Його тіло "вантажем 200" скоро відправлять на батьківщину - в Ростовську область Росії.

Нагадаємо, путінські підстилки святкують лише їм відоме свято: приїхали на Донбас.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у "ЛНР" істерять від потужних ударів ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав про те, що Окупанти в Криму оригінально викликали дух Сталіна.