Наша країна переповнена людьми, які всіляко висловлюють свою індивідуальність за допомогою одягу і не завжди цей вираз приємний оку оточуючих. В таку історію потрапили і жителі Харкова, які стали свідками незвичайного зовнішнього вигляду панянки. Жінка вирядилась в напівпрозорий топ, під який вона не спромоглася вдягти спідню білизну і чорні бриджі, який своєю посадкою показували кругленький животик. Завершила образ модниця туфлями на стійкому каблуці і прикрасою на шию в вигляді білої стрічки, яка дуже нагадує чокер. Фотографії з'явилися на одній з сторінок популярної спільноти Харкова в соціальній мережі Instagram.

"Тримайте джюджюли міцніше, джентельмени! Сезон полювання розпочався" - свідчить напис під фото.

Українці по-різному реагували в коментарях:
"Є великий ризик, що я другий раз одружуся", "Мені здавалося, що ми живемо в той час, коли всім повинно бути наср*ти на те, хто і в чому ходить. Краще стежити за тим, що самі з голою ж*пою на весілля берете кредити, а не за мадам, що погано приховала груди.", "Так, звичайно Аня Семенович вже не та, але ще може задати жару", "Я думав це мужик косить від військкомату, але здалося мені, Дай Бог не стати жертвою цього мисливця", "Нуууу, я навіть не знаю, ну що це за циця"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нікі Мінаж", "У такому віці настільки відверто показувати те, що давно не ідеальної форми можна тільки спаніелям..", "Своїм пофігізмом вона переплюнула тіток в леопардових лосинах", "Кицька вийшла на полювання", "Люди добрі, а ви не думали, що вона просто хвора людина?", "Всім би її самовпевненість"

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.