У Києві через суперечку чоловік жорстоко побив друга, з яким випивав. До того, він відрізав йому вушну раковину.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Інцидент стався в Оболонському районі столиці. Чоловіки випивали, але раптом між ними зав'язалася суперечка. В результаті чого нападник повалив потерпілого на землю та почав бити. Коли потерпілий намагався піднятися, злочинець взяв ніж та відрізав йому вушну раковину.

"У лютому цього року мешканець одного із сіл Згурівського району, після спільного розпиття спиртних напоїв з товаришем, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, у ході словесної сварки, яка переросла у бійку, наніс потерпілому численні удари по голові, чим спричинив тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці", - йдеться в повідомлення прокуратури.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В результаті отриманих травм у вигляді струсу головного мозку, ампутації лівої вушної раковини, значних садн обличчя та ран на внутрішній поверхні правого плеча, потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили непоправне знівечення обличчя.

Зловмисник з місця вчинення злочину втік, проте правоохоронцям вдалося встановити його та затримати. Київська місцева прокуратура №5 повідомила про підозру 33-річному киянину за вчинення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило непоправне знівечення обличчя потерпілому.

За результатами слідства та проведених експертиз чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинило непоправне знівечення обличчя). За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці коп вдарив чоловіка в область серця, в результаті чого той впав у стан клінічної коми, а на наступний день помер, не приходячи в свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Кропивницькому виявили поліцейського-хабарника, але при спробі затримання той спробував утекти. При цьому чоловік пошкодив два службових авто і наїхав на співробітника СБУ.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції, який виїхав на зустрічну смугу руху. Самі правоохоронці прокоментувати ситуацію відмовилися.