Абітурієнтам вирішили допомогти підготуватися до зовнішнього незалежного тестування. Зробити це вирішили за допомогою комп'ютерної гри. Відповідний проект розробив громадський союз "Освіторія", передає ТСН.

Програма у вигляді комп'ютерної гри допомагає школярам підтягти знання з необхідним предметів.

"Часто чуємо від батьків, учнів, вчителів про те, що сучасні діти більше часу люблять проводити в соціальних мережах. Ми вирішили не боротися з цим, а навпаки - взяти це на озброєння і зробити новий погляд на навчальний процес", - пояснюють автори ідеї.

Під час реєстрації учень має можливість вибрати собі героя на вибір – Бетмена, равлика, вампіра або пірата. Гравці в програмі проходять тести, дивляться лекції та семінари.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За кожну дію в грі гравці отримують віртуальні гроші – "вчибакси". 11-класниця Юлія Степаненко жартує, що завдяки даними онлайн-курсів можна стати мільйонером. Так, сама дівчина за рік пройшла 80 рівнів.

"Це просто набагато простіше, ніж коли ти читаєш підручник. Так ти розумієш цю інформацію, ти її усваиваешь, але це не так відкладається, як перегляд цих вебінарів в такій ігровій формі - це набагато простіше і цікавіше", - каже школярка.

З допомогою комп'ютерної гри свої знання з математики підтягує і 16-річний Святослав Тупчієнко.

"Спочатку поставився дещо скептично, але потім, коли з нею попрацював, це дійсно мені допомогло підтягнути деякі свої предмети, особливо ті, які я здаю на ЗНО", - зізнався хлопець.

Нагадаємо, львівська вчителька залякує дітей смертю через геїв.

Як повідомляв Знай. ua, опубліковані нові правила ЗНО 2019.

Знай. ua писав, хто з випускників витягнув щасливий квиток".