Росія глушить радіосигнали українських станцій в окупованому Криму.

Про це передає Кримська правозахисна група.

Окупований Крим
Окупований Крим

Згідно з проведеним моніторингом у березні-квітні 2019 року, Росія почала глушити сигнали 7 українських радіостанцій в 20 містах на півночі Криму.

Росія глушить Армію FM, Радіо Крим.Реалії, Радіо НВ, UA Радіо "Промінь", Meydan FM, Перець ФМ, Стильне і UA: Радіо "Культура", у яких є дозвіл на мовлення в Криму.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Моніторинг проводили у 20 містах Криму біля пункту пропуску "Чаплинка". Моніторили Надєждино, Красноармійськ, Вишневку, Міцне, Танкове, Пролетарку і Красноперекопськ.

"Виходячи з результатів моніторингу, можна зробити висновок, що останнім часом окупаційна влада Криму спеціально глушать сигнал українських мовників у тому числі шляхом включення російських радіостанцій на тих же частотах", - кажуть у правозахисній організації.

Варто нагадати, що Підконтрольні Кремлю влади Криму приїхали в Донецьк на "п'ятиріччя "ДНР".

Зокрема, в Донецьк приїхали голова Криму Сергій Аксьонов, спікер кримського парламенту Володимир Константинов, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська, депутат Держдуми Росії з Криму Андрій Козенко, російський сенатор від Криму Сергій Цеков, колишній прес-секретар Путіна в анексованому Криму Олег Белавенцев та інші.

Як йдеться в сепаратистських ЗМІ, гості Донецька відвідали виставку досягнень "ДНР", яка відкрилася сьогодні в парку імені Ленінського комсомолу в Київському районі Донецька. Крім того, "глава "ДНР" Денис Пушилін нагородив Сергія Аксьонова та Андрія Козенко "орденом Республіки".

Голова Криму Сергій Аксьонов вітав "героїчний народ Донбасу з Днем Республіки". Повідомлення про це він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Під Севастополем розбили пам'ятник загиблим на війні кримським татарам

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На Донбасі в путінських катівнях вбили дитину

Також "Знай.ua" писав про те, що Естонія вимагає від Росії повернути "віджаті" території