В ніч на 13 травня у Дніпрі в черговий раз невідомі підірвали банкомат "Приватбанку". Інцидент трапився на вулиці Передовій у 03:15. Про це повідомляє "Інформатор".

Повідомляється, що касети з грошима злочинці не забрали, в результаті вибуху зловмисники просто не змогли заволодіти касетами з грошима.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

За словами співробітника охоронної служби, вони виїхали на місце, оскільки спрацювала сигналізації. Коли охорона прибула, то побачила, що в перукарні підірвали банкомат, нікого близько не було. Після цього за адресою приїхали патрульні, вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

У результаті вибуху повністю зруйновано коридор перукарні. Вибух був настільки потужним, що двері перукарні відкинуло на протилежний бік вулиці, а уламки розлетілися по всій дорозі.

Банкомат розлетівся на маленькі друзки, і впав просто посеред дороги. Прибувши на місце інциденту правоохороцні відразу обнесли місце злочину стрічкою.

Вибух повністю зруйнував коридор перукарні. Власники закладу розповіли, що не постраждало нічого з техніки або інших речей. Також від вибуху розбилося вікно будівлі.

Варто нагадати, що раніше невідомі підірвали і пограбували банкомат в селищі Слобожанське Зміївського району Харківської області. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції у Харківській області.

Банкомат був розташований біля входу в будівлю колишньої пожежної частини. На місці події працювала слідчо-оперативна група районної поліції і вибухотехніки.

"Оглядом встановлено, що всередині банкомату стався вибух саморобного вибухового пристрою. Пристрій був приведений в дію дистанційно з використанням велосипедного троса", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, як працюватиме ПриватБанк після рішення суду: у НБУ пояснили.

Як повідомляв Знай.uа українцям подарують довгі вихідні на Великдень і травневі: на коли планувати відпочинок.

Також Знай.uа писав, екстрадиція Гонтарєвої в Україну: шах і мат.