Нещодавно у Києві знайшли тіла подружжя, які зникли понад 10 днів тому. Українців шокувало те, що квартира була замкнена протягом десяти днів і весь цей час у помешканні перебувала дворічна дитина.

Тіла чоловіка та жінки виявили в одній з квартир будинку на проспекті Тичини на Березняках, повідомляє прес-служба Національної поліції країни у Києві.

Відомо, що у четвер, 2 травня, за словами сусідів, у квартирі було чути критики. Невдовзі конфлікт вщух і з того часу подружжя ніхто не бачив. Жителька столиці Олена Краснова забила тривогу у соціальних мережах про те, що пропала її знайома Вікторія з дитиною.

Матір жінки теж заявляє, що почала її шукати після того, як кілька днів не могла зв'язатися з донькою. Відзначимо, що поліцію викликали, ще в той день, коли стався скандал. Однак квартиру поліцейським ніхто не відкрив, а виламувати двері на той момент ще не було ніяких підстав.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пізніше сусіди почули неприємний запах, який доносився з квартири. Після цього правоохоронці все ж виламали двері помешкання, де проживала 28-річна жінка, і знайшли її з 34-річним чоловіком мертвими. У помешканні була й дитина жінки, яка дивом вижила.

"Двері квартири були замкнені зсередини, а поруч стояв специфічний запах. На виявлених у приміщенні тілах слідів насильницької смерті при огляді не виявили, точна причина смерті буде відома після закінчення судмедекспертизи", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Дівчинка, яку виявили у квартирі, була знесиленою та виснаженою. Її забрала катера швидкої медичної допомоги. Сусіди кажуть, що сім'я була неблагополучною. Батьки дитини зловживали наркотиками.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці коп вдарив чоловіка в область серця, в результаті чого той впав у стан клінічної коми, а на наступний день помер, не приходячи в свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Кропивницькому виявили поліцейського-хабарника, але при спробі затримання той спробував утекти. При цьому чоловік пошкодив два службових авто і наїхав на співробітника СБУ.

Також "Знай.uа" писав, що свято обернулося моторошною трагедією: переповнений автобус зіткнувся з легковиком, багато загиблих та травмованих.