В одну з гімназій ву Дарницькому районі столиці проник рецидивіст і викрав гаманець з грошима та банківськими картками, що належав викладачеві навчального закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Києві.

Зокрема, відомо, що потерпіла вчителька залишила особисті речі у навчальному класі і незакрила його. Зловмисник скористався незачиненим класом і викрав всю готівку і кредитні картки, до яких був прикріплений папірець з пін-кодом.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила, що потерпіла залишила навчальний кабінет незачиненим і, коли вона перебувала у керівництва закладу, невідомий вкрав з її сумки гаманець з грошима в сумі близько 4 тисяч гривень і кредитними картками. Також потерпіла тримала в гаманці папірець з пін-кодами, тому через деякий час до неї надійшло смс-повідомлення про зняття з її банківського рахунку грошових коштів в сумі 8 тисяч гривень. Власне після цього вчителька і дізналася про зникнення гаманця", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співробітники поліції відразу по прибуття взялись переглядати камери спостереження і встановили особу злочинця. Вже за добу силовики затримали підозрюваного.

Під час допиту чоловік розповів силовикам, як увійшов до гімнації, представившись батьком одного зі школярів. Після чого зайшов в один з класів і викрав гаманець з грошима. Пізніше зняв гроші з кредитних карток. Затриманим виявився 38-річний житель Полтавської області. За його плечима неодноразові судимості за скоєння крадіжок та 12 років перебування в місцях позбавлення волі.

Нагадаємо, у п'ятницю, 10 травня, у Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.

Як повідомляв "Знай.ua", у селі Шипинки Вінницькій області виявили тіла подружжя. Наразі вже відомо, що силовики зайнялись пошуками вбивць, які жорстоко розстріляли чоловіка і жінку з вогнепальної зброї. Відомо, що тіла обох виявили сусіди на території їх домогосподарства.

Також "Знай.ua" писав, що на Одещині в Овідіопольському районі в ході побутової сварки стався прикрий інцидент, який міг закінчитись фатально. Із травматичної зброї вистрілили у народного депутата Олександра Урбанського.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко