У п'ятницю, 10 травня, у Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.

По всій столиці ввели план "Перехоплення".

Передає Хвиля.

Поліція шукає чорний позашляховик Mercedes

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злочин сталося приблизно о 14:35.

Чоловік з жінкою вивели дівчинку з супермаркету і силоміць посадили в машину. Дівчинка кричала про допомогу. Номерні знаки машини "ВВ 2064 СН".

На викраденій дівчинці була надіта рожева куртка. Дитині приблизно 4 роки.

Варто нагадати, що У Києві посольстві Данії вже восьму добу перебуває дворічний хлопчик із Запоріжжя. Його мама українка, а батько-громадянин Данії. Чоловік планує вивести дитину на свою Батьківщину.

Мати хлопчика, Анастасія Могенсен, 3 травня заявила про викрадення дитини. Як повідомила президент громадського об'єднання "Всеукраїнське об'єднання - Захист прав матері" Аліна Левченко, батько планує вивезти дитину за кордон.

"Мама не має доступу до дитини", - розповіла вона.

Ще ми писали, що У Києві затримали зловмисників, які викрали чоловіка і більше року утримували його в орендованому будинку, вимагаючи передати їм майно. Про це пише прес-служба Нацполиции.

"Подільське управління поліції звернувся 47-річний чоловік та повідомив, що протягом тривалого часу його утримували в будинку проти волі, погрожували пістолетом, били і відібрали документи на квартиру. Врешті-решт йому вдавалося кілька разів втекти, але згодом зловмисники його знаходили", - сказано в повідомленні.

За словами копів, киянин перебував в ув'язненні з лютого минулого року по березень 2019 року. Було встановлено, що перед викраденням потерпілий отримав у спадок квартиру в столиці.

Нагадаємо, Зухвале викрадення поставило Київ на вуха

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українці вимагають покарати нелюда за знущання над дітьми

Також "Знай.ua" писав про те, що Копи звільнили дівчинку-мауглі з багаторічного ув'язнення