У четвер, 9 травня, в селі Шипинки Вінницькій області виявили тіла подружжя.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Наразі вже відомо, що силовики зайнялись пошуками вбивць, які жорстоко розстріляли чоловіка і жінку з вогнепальної зброї. Відомо, що тіла обох виявили сусіди на території їх домогосподарства.

Відзначається, що загиблому чоловіку 47 років, жінці 42 роки, вони місцеві фермери, які займались вирощуванням яблук.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції, криміналісти, фахівці управління карного розшуку. Проводиться комплекс заходів щодо встановлення та затримання особи, причетної до подвійного вбивства", - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що у Херсоні невідомий обстріляв перехожих з вікна першого поверху житлового будинку. Внаслідок цього постраждала 37-річна жінка.

Інцидент стався у понеділок, 22 квітня. Містянку госпіталізували з пораненням у стегно - у лікарні медики дістали з рани пульку від травматичного або пневматичної зброї. На даний момент поліцейські шукають зловмисника.

Нагадаємо, 18 квітня у Тернополі обирали міру запобіжного заходу для підозрюваного у вбивстві тату-майстрині - наступні два місяці він проведе під вартою. Спокійним засідання назвати не можна - колишній чоловік загиблої Руслан кидався Горбатюка, який мовчки сидів за склом. Руслана стримували три людини, вивели із залу в наручниках.

Як повідомляв "Знай.ua", тільки за минулий тиждень на Житомирщині зафіксовано відразу два вбивства жінок у віці. На щастя, в обох випадках підозрюваних затримали, про що стало відомо з повідомлення начальника ГУ Національної поліції в Житомирській області В'ячеслава Печененко. Злочинці користувались безпорадним станом літніх заради власного збагачення або особистої помсти.

Також "Знай.ua" писав, що у Київській області сталась трагедія. У Фастові невідомі зловмисники розстріляли 42-річного голову фермерського господарства. Його тіло з вогнепальними пораненнями виявили в опівночі, в ніч на понеділок, 15 квітня. Родичі загиблого розгублені, бо вбитий ніколи ні з ким не конфліктував.