Скандально відомий російський політик Володимир Жириновський, який не раз фігурував в гучних скандалах і шокував світ дивними небилицями, в черговий раз влаштував цирк під час засідань Державної думи.

На цей раз під час пленарки ватажок ліберал-демократів віщав з трибуни, як важко живеться кандидатам від ЛДПР в Московській області: на них, мовляв, постійно тиснуть. Практично відразу з ним в дискусію вступив один з парламентаріїв, у відповідь на що Жириновський, як завжди, власне, почав розмахувати руками і голосно кричати: "Бачите, що робить "Єдина Росія"? Вони підкуплені депутати!". Про це пишуть російські ЗМІ.

Потім політику здалося, що ця заява не справила очікуваного ефекту, і він вирішив, що на засіданні їм робити більше нема чого: зібравши свою свиту, вони покинули зал засідань. Це був би не Жириновський, якби вихід супроводжувався мовчанням: на адресу парламентарів полилися погрози: в результаті президентських виборів політик "в'їде в Кремль", а після - буде "розстрілювати і вішати" супротивників.

Після того, як велика тирада закінчилася, заступник керівника Держдуми Сергій Невєров закликав представників комісії з етики вкрай уважно поставитися до цієї заяви, оскільки "тільки суд може визначити, хто злочинець, а то ми вже з трибуни Держдуми заговорили про розстріли тих, хто сидить в залі". У відповідь Жириновський почав обсипати опонентів образами і вивів фракцію із зали.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про чергову порцію справжніх небилиць про Україну, які видав "експерт" Жириновський.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще