У Херсоні невідомий обстріляв перехожих з вікна першого поверху житлового будинку. Внаслідок цього постраждала 37-річна жінка.
Інцидент стався у понеділок, 22 квітня. Містянку госпіталізували з пораненням у стегно - у лікарні медики дістали з рани пульку від травматичного або пневматичної зброї. На даний момент поліцейські шукають зловмисника.

Раніше повідомлялося, що пізно ввечері 21 квітня в центрі Києва, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали поліцейський Toyota Prius. Про це повідомляє "Київ Оперативний".
"Прямо зараз на Хрещатику, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали поліцейську машину Toyota Prius", - йдеться в повідомленні.

Поліцейському надають першу допомогу.
Введено оперативний план "Сирена" по розшуку автомобіля та осіб, що скоїли цей злочин.
Пізніше видання повідомило, що злочинця затримали на Залізничному шосе. План "Сирена" знято.
Крім того, у Харкові восьмирічний хлопчик з друзями гуляв по дамбі, проте оступився, скотився вниз по бетонній схилу і впав у воду.

Про це повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зараз вже відомо, що троє дітей гуляли помісцевій дамбі, однак у певний момент один з хлопчиків послизнувся і скотився вниз. Поряд з місцем падіння знаходився рибалка, який спробував врятувати хлопця, проте його зусилля були марними.

"Троє дітей у віці 8-10 років гуляли на дамбі, один з них скотився вниз по бетонній схилу і впав у воду. Поруч сидів рибалка, він тикав хлопчикові вудку, але витягнути не зміг, дитина потонула", - розповіли очевидці у соціальних мережах.

Нагадаємо, стало відомо про те, що український снайпер ліквідував на Донбасі кулеметника окупантів.

Раніше Знай.uа повідомляв, що у ніч з 20 на 21 квітня у Миколаєві масово обікрали офіси.

Також Знай.uа писав, на окупованому путінськими бойовиками Донбасі у ході бойових дій була член незаконних збройних формувань Лілія Максименко (Егамбердієва).