Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Лана Яр спеціально для Знай.uaподілилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр продовжує ділитися з нами своїми знаннями

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні у вас виникне яскраве бажання зупинитися, без зайвої квапливості піти в оцінку життя і побудови свого майбутнього. Наступний крок буде зроблений тільки після впевненості в його доречності. Слухайте внутрішній голос, зараз ви стоїте перед життєвим перехрестям. Що стосується здоров'я: всі труднощі залишаться позаду, проте попереду довгий шлях відновлення тілесної кріпості. Любовні стосунки на цьому тижні будуть наповнені гармонією. Є велика ймовірність зустріти свою половинку, пора створити міцний союз або ж зайнятися зміцненням нинішнього. Макошь, Богиня долі, стане покровителькою для вас. У ділових питаннях варто приділити увагу дрібному бізнесу, який буде задовольняти нинішні бажання споживачів, намагайтеся частіше вносити зміни в свою справу, приділіть увагу обліку фінансів. Порада: за цей тиждень постарайтеся змінитися навіть у дрібницях, переглянете свої думки, почуття, плани.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Події тижня занурять вас в стан оцінки того, що відбувається. Прийшов час зупинки, аналізу впливу нинішніх подій на майбутнє. Може бути, все обіцяні найближчі можливості це ілюзія і обман? У питаннях здоров'я очікуйте кардинальні зміни. Якщо ви страждаєте від захворювань, які виводять вас з рівноваги - можу вас порадувати, попереду повне зцілення. При відмінному здоров'я є небезпека серйозно захворіти. Любовні стосунки цілком можливо піднесуть ваш союз на новий щабель. Саме цей тиждень - кращий час для пропозиції руки і серця, нових кроків у бік зміцнення любові. У ділових питаннях не все так райдужно. Чекайте порушення домовленостей, початок кризи, який вплине на подальшу діяльність. Будьте обережні. Порада: на цьому тижні варто зануритися в себе, своєрідна медитація допоможе вам зрозуміти вплив минулого на ваше нинішнє становище, а так само дасть можливість побачити майбутнє без ілюзій.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Всі думки і сили на цьому тижні будуть спрямовані на досягнення успіху, завершення задуманого. Сила духу, відповідальність, допоможуть вам знайти всі плоди від праць. Можливо, настав час взятися за старі справи новим способом? Що стосується здоров'я - чекайте зцілення раніше виниклих захворювань, однак шлях реабілітації і відновлення буде довгим. Приділіть цьому питанню час, увагу. У любові очікуйте отримання хворобливого досвіду. Можливо, минулі травми не дають вам насолодитися справжнім? Найсильніший внутрішній конфлікт принесе втрати в особистих взаєминах. Цілком ймовірно, що дані втрати торкнуться не тільки вас, але і вплинуть на велику кількість людей. Чорна Реза Хаосу говорить про штормове попередження в даному питанні. Будьте обережні. Ділові питання варто відкласти на другий план. Ви занадто багато часу приділяєте соціальним сферам, ваш будинок потребує уваги. Реза Домового говорить про необхідність повернення в Рід, сім'ю. Домашні проблеми можуть вплинути на хід розвитку бізнесу. Порада: вірте в себе! Цього буде достатньо для подолання всіх перешкод!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) Прийшов час активності! На цьому тижні ви цілком натхненно візьметеся за справу, причому візьметеся за найскладніші справи з усім оптимізмом і вірою в краще. Однак такий стан може бути короткостроковим, постарайтеся встигнути. Якщо говорити про здоров'я: зверніть увагу не тільки на тілесне здоров'я, а й чистоту душі. У житті важлива гармонія духовності і матерії. Любовні стосунки приведуть вас до необхідності насичення відносин новими емоціями. З вами поруч людина - вітер, створюйте нові і нові ситуації для його розкриття себе, реалізації своєї потреби бути потрібним. Що стосується трудових питань: вирішите всі спірні питання негайно, справа вимагає справедливості. Порада: дійте спокійно, не витрачайте свої сили. Розміреність і мудрість збереже вашу енергію.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.