У понеділок, 13 травня, стало відомо про те, що головний рабин Києва і України Моше Реувен Асман вперше став дідусем. Про цю радісну подію він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У нас народився внук!!!Вітаю щасливих батьків Йосефа і Хаю!!!Мазаль тов!!! מזל טוב!!!!", - радісно написав Моше Асман.

Також головний рабин України прикріпив до публікації зворушливе фото новонародженого хлопчика.

Варто відзначити, що Моше Реувен Асман є головним рабином Києва і України від Всеукраїнського конгресу юдейських релігійних громад, головним рабином Всесвітнього форуму російськомовного єврейства і головним рабином підрозділів спеціального призначення Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У 1991 році він став головою єврейської релігійної громади Хабад Любавич міста Києва. З 1997 року є головним рабином Києва та області, а пізніше головним рабином Всеукраїнського єврейського конгресу. З 11 вересня 2005 року на зборах представників всіх регіонів України був обраний головним рабином України.

Нагадаємо, що 6 травня новообраний президент України Володимир Зеленський приймав вітання від головного рабина Дніпра та Дніпропетровської області Шмуеля Камінецького (Центральна Україна); головного рабина Харкова і Харківської області Мойше Московича (Східна Україна); головного рабина Одеси і Півдня України Авраама Вольфа; головного рабина Житомира і Західної України Шломо Вільгельма; головного рабина Донбасу Фінеєса Вишецького; головного рабина Києва та України Моше Реувена Асмана.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода команда новообраного президента Володимира Зеленського рішуче переконана, що необхідно зняти з народних депутатів недоторканість, перезапустити антикорупційні органи і послабити тиск на бізнес.

Також портал Знай.uа писав, що головний рабин України і Києва Моше Реувен Асман привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі виборів президента України.