Не дарма в народі кажуть, що якби ми знали, з чого роблять продукти в супермаркетах, ми ніколи б цього не їли. В українському шоу «Таємний агент» провели цікавий експеримент, який показав, з чого роблять ковбасу вітчизняні виробники.

Так, журналістка провела розслідування на невеликому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і маленькі ковбаски для пікніка, дуже схожі на домашні. Варто зазначити, що продукція компанії реалізується по всій Україні.

Як стверджує заступник міського голови Черкас Ігор Волошин, в місті є лише один офіційний виробник ковбаси. На сьогоднішній день на підприємстві працюють дві сотні людей, фірма виробляє більше 150 позицій і є постачальником для ресторанів і магазинів. У той же час в програмі не вказується, що журналістка відвідувала саме те виробництво, про яке розповів Волошин.

Українцям показали м'ясо, що розморожується прямо під обігрівачем, гнилі кишки і воду з кров'ю, яку додають безпосередньо в ковбасу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Директор виробництва Роман по телефону заявив, що ковбасу на підприємстві нібито не роблять, тільки фарш. Однак інший таємний агент влаштувався в той же цех і довів, що її теж роблять.

Втім, ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, що стосуються виробника, щоб міська влада прийняла необхідні заходи. Пізніше чиновник повідомив, що жодних документів йому ніхто не надавав.

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди. Тепер і морквина пішла в розряд "елітних". Відомо, що в супермаркетах Кривого Рогу "оновлення" цін пішло в бік потужного зльоту.

Також портал Знай.uа писав, що українці все частіше скаржаться на ціни продуктів, які різко злетіли. Однак висока вартість зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.