Зеленський провів важливу зустріч з банкірами

У вівторок, 14 травня новообраний президент Володимир Зеленський зустрівся з керівниками провідних іноземних банків в Україні, а також з представниками Незалежної асоціації банків України. Про це повідомила прес-служба Володимира Зеленського.

Спрощена система податків: що змінить новий Кодекс

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для малого бізнесу в Україні збираються змінити податкові правила. Міністерство фінансів пропонує новий порядок застосування спрощеної системи оподаткування.

"Формально новий порядок "узаконює" ведення електронного реєстру платників єдиного податку: це вже не буде система, яка працює в тестовому режимі, ДФС нестиме відповідальність за внесені дані", — старший юрист Expatpro Тетяна Ященко.

Машиніст зробив, що міг, реакції не було: моторошні подробиці трагедії на залізниці

У Києві у вівторок, 14 травня, сталася страшна трагедія на залізниці. Посеред шляхів знайшли бездиханне тіло чоловіка. Як повідомляє джерело, о 8:19 на лінію 102 надійшла інформація про нещасний випадок на вулиці Політехнічній. Як стало відомо, киянина електричка збила.

Філарет шокував українців заявою про Томос

Почесний патріарх Філарет заявив, що його відмова від статусу патріархату перед об'єднавчим собором 15 грудня 2018 року була "чисто ситуативною" й УПЦ Київського патріархату продовжує існувати. Як передає "Радіо Свобода" слова Філарета, відмова від статусу патріархату була вимогою Вселенського патріархату для того, щоб провести об'єднавчий собор і надати Томос про автокефалію.

Євробачення 2019: стало відомо, хто пройшов у фінал

14 травня в Тель-Авіві відбувся перший півфінал головного пісенного конкурсу Європи, і глядачі почули пісні, підготовлені 17-ма учасниками першого півфіналу Євробачення 2019.