Дзержинський районний суд Харкова обирає запобіжний захід для 41-річного Олексія Безрука, який жорстоко розправився з майором спецпідрозділу поліції Євгеном Лободою - підозрюваний розстріляв правоохоронця через конфлікт з автівкою.

поліція
поліція

Поранений поліцейський третій день перебуває в реанімації у важкому стані, повідомляє Харків Times.

У залі суду підозрюваний розповів, що конфлікт почався через неправильно припарковану машини. Нібито між ним та Євгеном виникла словесної перепалки, під час якої поліцейський вдарив рукою по автомобілю. Підозрюваний дістав пістолет і вистрілив. За словами Безрука, злого умислу при цьому він не мав.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Затриманий каже, що не мав умислу на заподіяння шкоди. Слідство вважає, що велика частина куль, що потрапила саме в голову, говорить про зворотне", — розповіла прес-секретар прокуратури Харківської області.

Поранений командир штурмового взводу батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області, майор поліції Євген Лобода третій день перебуває в реанімації. Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий. У 35-річного чоловіка діагностували набряк мозку. На його тілі нарахували 8 кульових поранень.

"Вже зробили три операції. Ще коли робили першу, лікарі давали тільки 1%, що він її переживе. А вже на наступний день після неї він почав приходити в себе. Медики були змушені занурити Євгенія в ще більш глибоку штучну кому. А тепер, якщо й виживе, то залишиться інвалідом. Молимо Господа, щоб він хоча б сам міг себе обслуговувати, — розповідають колеги Євгена.

За їх словами, трагедія сталася буквально біля будинку, де проживає постраждалий.

"Євген вийшов з дому, щоб їхати на роботу, і побачив неправильно припаркований автомобіль Ford Focus з номерами на іноземній реєстрації. Він зробив зауваження водієві. У відповідь водій почав огризатися. Припускаю, що це був чоловік, який розвозив наркозакладки. Машина в цей момент була заведеній. Мабуть, Женя хотів перешкодити йому виїхати і потягнувся за ключами, які були в замку запалювання. У цей момент водій вистрілив з пістолета в потилицю. Всі постріли були зроблені в упор. Чотири постріли в голову, ще три кулі потрапили в грудну клітку. Всього в нього потрапило 8 куль", —розповіла колега по службі.

Вдома на Євгенія чекають дружина і 6-річний син.

Нагадаємо, чоловік, який стріляв у поліцейського під час конфлікту в Харкові, випустив у нього вісім куль і на даний час його життя знаходиться в руках лікарів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, мажор на Mercedes вчинив розправу над водієм маршрутки.

Також Знай.ua писав про те, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії.