Відомий синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй сторінці у Facebook, що 16-го травня Україна та Іспанія будуть найтеплішими в Європі.

За словами синоптика, у наших східних областях і в південній частині температура повітря очікується завтра +25+29 градусів, а місцями навіть і +30 градусів. На решті території України також - не січень, вдень очікується +20+26 градусів, на Заході +17+22 градуси.

"Дощі з грозами пройдуть на Заході України, а також місцями у Вінницькій, Житомирській, Київській та Одеській областях", - сказано у повідомленні.

У Києві завтра, 16 травня, є імовірність дощу з грозою, температура повітря +23+25 градусів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вихідні в столиці - синоптична благодать, світитиме сонце, температура повітря з комфортними близько +20 градусів.

Варто зазначити, що через кліматичні зміни спекотна погода в Україні починається з середини червня і закінчується з 15 серпня до 1 вересня. Однак, затяжних дощів чекати не варто, а в липні почнеться справжня спека - до +32+34 градусів.

Синоптик Леонід Горбань зазначив, що червень в Україні почнеться з дощів і прохолодної погоди. У західних областях температура становитиме +15+17 градусів, а в центральних областях та на сході трохи більше — +17+19 градусів тепла. А вже з 6 червня буде різкий стрибок температури вгору — до +22+26 градусів.

Нагадаємо, погода в червні: аномальна стихія зіпсує українцям початок літа.

Липень буде дуже спекотним в цьому році. Місяць також почнеться з прохолодної погоди, яка затягнулася ще з останніх чисел червня. А вже з 6−7 числа повернеться сильна спека +27+32 градуси, яка затягнеться мінімум на тиждень — до 17 липня.

Останній місяць літа, серпень, почнеться спекою — +24+32 градуси, що затримається на півтора тижні. Вже з 10 серпня температура почне різко падати до +19+22 градусів і нижче.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали сумну демографічну статистику.

Також портал Знай.uа писав про те, що вчені приголомшили новою теорією Земля - в'язниця для людства.