На Сході України наші герої відчайдушно захищають кордони і оберігають спокійний, тихий сон всіх громадян України. Багато хто про це навіть не замислюється. Живуть звичним і розміреним життям, ніби військові дії відбуваються в якійсь іншій країні. Але, є ті, хто днями думає про військовослужбовців, часом, не змикає очей ночами. Цими людьми є рідні та близькі героїв. Вони із завмиранням серця чекають, коли пролунає той самий дзвінок, який сповістить про повернення солдата додому і таке бажанеому возз'єднання сім'ї.

ЗСУ
ЗСУ

Найбільше звичайно радіють діти військових, які постійно чекають їх, а коли нарешті бачать, то сльози щастя і захоплені вигуки просто не зупинити. Душевне відео з'явилося на сторінках спільноти у соціальній мережі Facebook. Правда, є одне велике "але", відео про радості американських дітей, коли вони помічають батьків-військових, яких вони давно не бачили. Кадрами поділився український військовий Владислав, який підписав публікацію вельми неоднозачно:
"Так, тільки рідні і близькі цінують, своїх рідних захисників... Чому в моїй країні, наших захисників обливають брудом і принижують?"

Хлопець мабуть не раз зіткнувся з людською жорстокістю і невдячністю.

Відео показує унікальні кадри радості маленьких дітей, коли їхня мама або тато повертається з війни. Обійми змішуються зі сльозами щастя і серце не може не стиснутись при вигляді такої картини.

В коментарях українці пишуть свою думку на звернення Владислава:
"Тому що, багато ледарів, завезених з Московії за останні 100 років.", "Авжеж", "Повернутися живим і обійняти дітей це клас.
Я тебе ціную і поважаю. Розумію, що мало, але те, що є".

Нагадаємо, що прес-служба 73 морського центру спеціального призначення Збройних сил України опублікувала потужні кадри захопленні ворожих суден у відкритому морі.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник новообраного президента Володимира Зеленського з питань оборони Іван Апаршин розкрив ймовірні плани слуги народу щодо врегулювання ситуації на окупованому Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові можуть повернути всю територію Донбасу під свій контроль менше, ніж за добу.