У середу, 15 травня, стало відомо, що група К-2 з 54-бригади Збройних сил України на Донбасі виявила за допомогою безпілотника на одній з передових позицій противника два автомобіля.

Українські військові провели успішну операцію з ліквідації двох позицій бойовиків. Про це повідомив відомий волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, терористи нахабно і впритул наблизилися до позицій ЗСУ, за що і отримали удар у відповідь.

"Перший пристрілювальний точно по окопу та бліндажу, щоб не змогли вибігти, кілька поруч з машинами, щоб від осколків вже нікуди виїхати не змогли. А потім точно по цілі. Вольготної і спокійної їзди по українській землі більше не буде. Однієї машини немає, друга придатна тільки у вигляді друшляка", – з радістю написав волонтер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, згідно з інформацією, в ході операції українські захисники ліквідували два бойовика, також ще двоє отримали поранення.

Возвращая дрон с боевого задания, группа К-2 из 54-й бригады, обнаружила на одной из передовых позиций противника два автомобиля. Непонятно, какова была причина их нахождения там, может обдроченцы съехались изучить позиции ВСУ, может подвезли что-то, может совещание было, кто их знает. На войне такую наглость без внимания оставлять нельзя. Тем более с этих очень хорошо укреплённых позиций, постоянно происходят обстрелы и провокации. Первый пристрелочный точно по окопу и блиндажу, чтобы не смогли выбежать, несколько рядом с машинами, чтоб от осколков уже никуда уехать не смогли. а потом точно по цели. Вольготной и спокойной езды по украинской земле больше не будет. Одной машины нет, вторая пригодна только в виде дуршлага. Видео на нашем Youtube канале: https://youtu.be/roibGUvExFY ***** Помочь на дроны для ВСУ легко ⬇️ Карта Приватбанка 5363 5423 0554 3606 ( гривна ) Мысягин Юрий Михайлович Тел для связи +38 (067) 737-22-44 Юрий. ****** Для перевода гривны на нашу карту, с других банков Украины. ПАО КБ "Приватбанк" ОКПО 14360570 МФО 305299 Счет получателя 29244825509100 Назначение платежа 5363 5423 0554 3606 Мысягин Юрий

Geplaatst door Юрий Мысягин op Dinsdag 14 mei 2019

Раніше ми писали про те, що за 5 років російської агресії на території окупованого Донбасу в рамках гуманітарного проекту "Евакуація 200" з району бойових дій було вивезено 1736 тіл захисників України. При цьому 71 військовослужбовець вважається зниклим без вісті.

Нагадаємо, що прес-служба 73 морського центру спеціального призначення Збройних сил України опублікувала потужні кадри захопленні ворожих суден у відкритому морі. Відомо, що такі м'язисті маневри здійснювалися в рамках проведення військових навчань.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник новообраного президента Володимира Зеленського з питань оборони Іван Апаршин розкрив ймовірні плани слуги народу щодо врегулювання ситуації на окупованому Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові можуть повернути всю територію Донбасу під свій контроль менше, ніж за добу. Про це розповів колишній командувач Операцією Об'єднаних сил України Сергій Наєв.