Італійський співак Альфонсо Олівер переписав та виконав рідною мовою пісню Скрябіна "Мам".

Відповідне відео опубліковане на YouTube-каналі італійця.

Зворушливий ролик набирає популярності в мережі. На відео показана історія сім'ї та зображена любов матері до сина.

"Альфонсо адресує її всім матерям, адже кожна з них може впізнати себе в цій зворушливій композиції. Досить почути кілька рядків пісні, щоб розчулити серце не тільки матері, але й будь-якої людини на цій землі", - йдеться в підписі до пісні.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Спасибі, Альфонсо, за таке ніжне виконання цієї пісні! Я бачу як сім'ї Андрія приємно, і я радий що Андрій серед нас і не тільки в Україні. Цей великий чоловік зміг зв'язати і навчити хорошому стільки різних людей. Спасибі Андрію....❤️❤️❤️", - написали користувачі мережі під відео італійця.

"Bravissimo 👍👏👏👏👏👏👏👏 Дуже чуттєво, прекрасна пісня, відео, фантастичне виконання і звучання італійською мовою! Молодець 🤩👌👍", - додали у коментарях.

Варто зазначити, що раніше Альфонсо Олівер вже переспівував пісню Скрябіна італійською. Альфонсо, який вивчає українську мову, заспівав про те, як він любить маршрутки. Таким чином він виконав хіт гурту Скрябін "Маршрутка".

Зазначимо, що пісню "Мам" виконував лідер гурту Скрябін Андрій Кузьменко. У 2015 році він загинув у автокатастрофі після зіткнення з молоковозом. Кузьменко повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт дав концерт. У фатальній ДТП постраждали також дві жінки — пасажирки автівки Кузьменка та молоковоза відповідно.

Нагадаємо, Скрябін передбачив долю України незадовго до смерті.

Як повідомляв "Знай.ua", українці згадують останні слова Скрябіна, емоції стримати неможливо. Він показав "панам депутатам і президенту" стан автодоріг України, які іронічно називає "СПА салоном" і запрошує їх "на сафарі" українськими дорогам. Також Кузьма звинуватив владу у крадіжці грошей українців.

Також "Знай.ua" писав, що українці натякнули Зеленському та Порошенко на "заповіт Скрябіна".