Голова Харківської області Геннадій Кернес завжди українців шокував своєю поведінкою. Але, як виявилося, у політика є свої фанати. Фіналістка кулінарного проекту "Король десертів" Рузанна Щербина зізналася, що завжди любила Кернеса і своє визнання увічнила досить дивним чином.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Дівчина веде свій блог у соціальній мережі Instagram і там вона виклала фотографію з татуюванням Кернеса на руці. Варто відзначити, що дівчина фанатка розпису на тілі і це тату є для неї вже 13 за ліком. На питання про те, скільки коштує тату від журналістів видання Страна.иа Рузанна зізналася, що Кернес обійшовся їй у 1500 грн. Також дівчина зазначила, що її не особливо хвилюють негативні коментарі з приводу такого несподіваного вчинку: "Чому іншим можна бити своїх дітей, мам, собак, а мер міста викликав таку бурхливу реакцію?".

Українці дійсно вкрай негативно ставляться до татуровке із зображенням глави Харківської області:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це діагноз", "Клініка", "Тобі з такою татуюванням ніхто грошей не дасть", "Клеймо довбо*ба", "Бажано на лобі", "Ось на тату тільки його і місце...;бажано на п'ятій точці", "І на цю і на тус гепою я наб'ю тату", "Можна набити собі пики всіх виродків з Верховної Ради

А дівчина вельми агресивно відповідає на такі нападки:

"Діагноз - заходити до мене на сторінку і, не шкодуючи пальців, писати коменти? Хлопців, не подобається-проходимо мимо", "Я ж не питала Як вам? Свою думку.,воно як дірка в ж*пе - є у всіх, а показувати не треба", "А а ти по ходу півень безробітний, раз вистачає часу на коменти на моїй сторінці?"

Нагадаємо, Андрій Білецький розкритикував Геннадія Кернеса і обрушився на сепаратистів з новою силою.

Як повідомляв "Знай.uа" український інститут національної пам'яті нагадав меру Харкова Геннадію Кернесу про кримінальну відповідальність в разі перейменування проспекту Петра Григоренка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кернес розмістив на своїй сторінці в Facebook пост, який привернув увагу багатьох користувачів мережі.