Авіакомпанія "Мотор Січ" з 3 червня буде здійснювати польоти за маршрутом Ужгород – Київ – Ужгород три рази в тиждень – в понеділок, середу і п'ятницю.

Про це стало зрозуміло зі слів голови Закарпатської обласної ради Михайла Ривиса в Facebook.

"Виліт з Ужгорода – в 6.45, повернення з Києва – о 20.15. Вартість квитка від 2700 грн", – розповів Ривис.

Він зазначив, що рейси в майбутньому можуть стати щоденними.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, в Facebook обласної ради сказано, що влада разом з мешканцями та гостями Закарпатської області зацікавлені в тому, щоб авіаційне сполучення між Ужгородом та Києвом було відновлено.

"На сьогодні виконується один авіарейс з аеропорту "Ужгород" за маршрутом Ужгород – Київ через Львів, а це – 12 рейсів в місяць. Однак людей не влаштовує, що літак відправляється по п'ятницях, коли всі офіційні установи в столиці завершують робочий тиждень, і по суті не вирішити жодного ділового питання", – йдеться у соцмережах облради.

Також влада скасувала високу ціну на квиток, який коштував приблизно 4 тисячі гривень.

Варто нагадати, що Авіакомпанія SkyUp потрапила в новий скандал. Через перенесені кілька разів поспіль рейси, сотні пасажирів застрягли в аеропорту Шарм-Эль-Шейха.

Подробиці того, що відбувається дізналися від постраждалих туристів. Про це повідомляють "Факти".

Більшість постраждалих купували путівки у відомого туроператора Join Up. Поки одні українські туристи перебувають у Шарм-ель-Шейху і до дотепер не знають, коли зможуть потрапити додому, інші клієнти того ж туроператора не змогли полетіти на відпочинок зі Львова.

Українці обурені і засмучені, збираються скаржитися і вимагати компенсації.

Нагадаємо, Літаюче таксі CityAirbus успішно пройшло випробування польотом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Літак з сотнею пасажирів зламався в повітрі

Також "Знай.ua" писав про те, що Пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість