Слідство встановило організаторів, замовників та виконавців убивства ватажка терористів Олександра Захарченко.

Захарченко
Захарченко

Про це повідомляють "Риа Новости" з посиланням на заяву глави так званої "ДНР" Дниса Пушиліна.

У повідомленні йдеться, що серед замовників вбивства є високопоставлені громадяни України та інших країн, каже глава самопроголошеної республіки Денис Пушилин, не уточнивши при цьому, про кого саме йде мова.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Слідство встановило організаторів, виконавців і замовників вбивства колишнього глави ДНР Олександра Захарченка", - заявив Пушилін.

Нагадаємо, нещодавно в так званій "ДНР" проходив конкурс на те, який пам'ятник встановлять загиблому терористу та ватажку окупантів Олександру Захарченку. Конкурс завершився і на території "ДНР" вже з'явився "меморіал".

Про це повідомив журналіст Денис Казанський на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Донецке открыли мемориальную доску Захарченко. Скульптор явно вдохновлялся фильмом «Мертвый снег»

Geplaatst door Денис Казанский op Vrijdag 10 mei 2019

"У Донецьку відкрили меморіальну дошку Захарченко. Cкульптор явно надихався фільмом "Мертвий сніг", - йдеться у дописі.

При цьому Захарченка на меморіалі важко розпізнати, на що звернули увагу користувачі мережі.

"Надихалися Кобзоном або клеєм", "Тим, ​​хто жив в країні, де в кожному селі була вулиця Леніна, до цього не звикати", "Клініка", "Якийсь путінський генерал, але ніяк не Захарченко. Скульптор щось знає, чого ми не знаємо" "А це що, не Кобзон?", - пишуть коментатори.

Як повідомляв раніше Знай.uа, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі і чому люди все активніше біжать з цього пекла.

Також Знай.uа писав про те, що "ДНР" оголосили про запуск в Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченко Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.