Популярний препарат, який широко застосовувався у медичній практиці, заборонили в Україні та зобовязали всі аптеки негайно його вилучити з продажу та знищити. Мова йде про знеболювальне "Німесил".

Про це повідомили представники Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Згідно нового указу препарат "Німесил" заборонено до реалізації на території України.

препарат Німесил

Під заборону потрапили гранули для оральної суспензії, 100 м/г2 у однодозовых пакетах серій 84857 і 83413. Як йдеться в документі, заборона встановлена через те, що препарат зроблений для лабораторій ГИДОТТІ С. п. А., Італія, а маркуваннях на них польською мовою. Відповідно, препарат був проведений для реалізації на території Польщі, а не України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Усі аптеки тепер повинні зняти з продажу цей препарат та знищити згідно з правилами.

"Німесил" – це нестероїдний протизапальний з розряду сульфанамидов. У медичній практиці "Німесил" застосовується як ефективний знеболюючий, протизапальний та жарознижувальний засіб широкого спектру дії. Його лікарі призначають при різних травмах, після операцій, добре справляється препарат з головним та зібним болем.

Нагадаємо, Уляна Супрун порадила українцям "депутатське" меню.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені зафільмували, як імунна система бореться з агресорами.

Також Знай.ua писав про те, що вчені вперше синтезували антибіотик проти раку.