Відомий журналіст і ведучий Ігор Лесєв розкритикував черговий похід співака Святослава Вакарчука у велику політику з власною партією.

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Зокрема, журналіст відзначив, що політик Вакарчук вже дещо запізнився з оголошенням амбітних політичних планів, адже подібну заяву від нього чекали на президентських виборах, де він змовчав.

Крім того Лесев відзначив, що співак обрав доволі погану назву для власної політсили, порівнявши її з "Ударом" Віталія Кличка.

"На цьому тижні Вакарчук оголосив про створення своєї партіі. Я ось коли почув її назву, подумав, що це стьоб. Раніше я думав, що саме тупе назву у партії УДАР. Боксер на чолі партії УДАР. Охренітельний креатив. А Вакарчук співак. І він назвав свою партію Голос", - зазначив Лесев.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому Лесев не забув і про минулий політичний досвід, колли Вакарчук пішов у велику політику у списках політсили тодішнього президента Ющенка.

"До речі, йде Вакарчук у владу ж не вперше. Він уже був народним депутатом. Від збанкрутілої партії "Наша Україна - Народна Самооборона". Команда Ющенка і вічно спливаючого Луценко. Вакарчук був дуже ефективним депутатом. Відвідав аж 15 пленарних засідань. Не подав жодного законопроекту", - додав журналіст.

Більше того Лесев відзначив, що Вакарчук сам по собі не самостіцна політична фігура. За словами журналіста на рішення Вакарчука впливають олігарх Віктор Пінчук і мільярдер Сорос.

"Проблема не в тому, що хоче Вакарчук. Проблема в тому, що він людина несамостійний. Це проект Пінчука і Сороса. А ці люди обслуговують кого? Правильно! Петра Олексійовича Порошенка", - відзначив Лесев.

Він також відзначив, що Вакарчук не зацікавить українців, як політична одиниця, адже має доволі скромний оратор.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Порошенко і Пінчук вирішують зіграти в Вакарчука. Вибір, прямо скажемо, так собі. Він нудний як чорт. Навіть Гройсман на його тлі - балагур-витівник. Але ж нам все одно Голос або Електродинаміка. Нам навіть все одно, що вважає за краще вживати Вакарчук. Ось абсолютно все одно. Амфетаміни або опіати", - додав Лесев.

Нагадаємо, Лесєв показав прихований сенс Томосу.

Як повідомляв "Знай.ua", Святослава Вакарчука порівняли з мером Києва Віталієм Кличком.

Також "Знай.ua" писав, що лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук представив свою партію "Голос", з якою планує йти на парламентські вибори.