У партії Святослава Вакарчука "Голос" визначилися із відповідальним за антикорупцію, адміністративним керівником і головним "комунікатором".

Цю інформацію повідомляє "Українська правда".

"У політичному офісі лідера "Океану Ельзи" працюють колишня заступниця міністра економіки Айвараса Абромавичуса Юлія Клименко, екс-виконавчий директор Transparency International Ярослав Юрчишин, PR-спеціаліст Ярина Ключковська. Святослав Вакарчук Клименко є адміністративним керівником команди Вакарчука, Юрчишин – консультант з питань політики та антикорупції, Ключковська керує всіма питаннями з комунікації". йдеться у повідомленні

Крім того, до команди Вакарчука приєдналися екс-соратниця Анатолія Гриценка та Михайла Саакашвілі Соломія Бобровська, експерт зі зв’язків з ВР стратегічної групи радників при Кабміні Ярослав Железняк, кардіолог і академік Юрій Соколов, "кіборг" Андрій Шараскін.

Головний меседж партії Вакарчука на цих виборах звучатиме так: "Тотальна зміна політичної культури".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Нагадаємо, що Святослава Вакарчука можна назвати не просто легендарним музикантом-виконавцем для сучасної України, а й справжнім народним лідером. Його проникливі ліричні пісні зачіпають не тільки наші почуття, а й наштовхують на роздуми про соціальну активність, моральність наших вчинків і політичний шлях нашої країни. Будучи справжньою «дороговказною зіркою» для безлічі українців, він підтверджує свої блискучі ідеї бездоганною біографією. Його насправді варто слухати і розуміти – на нього справді варто рівнятися!

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук від природи відрізняється стрункістю. При зрості 176 сантиметрів, він стабільно важить близько 75-и кілограм. А ось параметрами фігури чоловіки не звикли «хвалитися», тому про них пресі нічого невідомо.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук до останнього думав йти в президенти, чи не йти, тягнув з відповіддю до останнього.