У вівторок, 21 травня, в Україні місцями пройдуть дощі, температура до +25°, пише Уніан.

Прогноз погоди на завтра. На сході без опадів, температура вночі до +13°, вдень до +25°. Жителям південних регіонів синоптики обіцяють мінливу хмарність. Температура вночі до +13°, вдень до +25°.

На заході України пройдуть дощі з грозами. Температура вночі до +11°, вдень до +21°.

У північних областях без опадів, температура вночі до +14°, вдень до +23°. У центрі місцями пройдуть дощі з грозами, температура вночі до +11°, вдень до +25°.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За народним прогнозом, 21 травня - Іван Довгий. Селяни в цей день сіяли пшеницю, примовляючи: "Заганяй кобилицю і паші землю під пшеницю".

Нагадаємо, в Україні мінімальна пенсія знову збільшиться. Очікується мінімальний приріст у 67 гривень. Трошки більше, ніж на 2 долари українські пенсіонери будуть отримувати більше. Для когось це смішна сума, а хтось зайву буханець хліба собі купить.

Таким чином, мінімальна пенсія зросте до 1564 гривень. Чергове підвищення відбудеться у зв’язку із зростанням інфляції. Разом з тим одержувачі максимальної пенсії зможуть розраховувати на виплати в розмірі 15640 гривень.

Третій етап підвищення відбудеться в грудні. Зазначимо, що з початку року середня пенсія зросла з 253,38 грн до 2899,04 грн. Для індексації виплат використовується коефіцієнт 1,17, але підвищення не може бути менше 100 грн.

Також ми писали, що у Києві помітили російських журналістів телеканалу "НТВ". Пропагандисти країни-агресора відкрито знімали свої сюжети.

Знімки того, як вони "працюють" опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Twitter користувач Руслан Дейниченко.

Нагадаємо, українцям назвали найприбутковіші професії на Батьківщині, які точно не залишать вас без хліба.

Як повідомляв портал Знай.uа , чому українці вибудовують в черзі перед урнами? До чого довели країну, їжа доступна тільки на смітнику.

Знай.ua писав про те, що українським вчителям розповіли, коли чекати підвищення до зарплати.