Українські школи і садки повняться гучними скандалами. Поряд з побиттями і приниженнями школярів, черговий навчальний заклад потрапив у кричущу історію. Вихованці інтернату пошкодували шматочок торта в школі Кам'янського.

школа
школа

Про цю подію повідомляється на сторінках спільноти "Типовий Дніпро" в соціальній мережі Facebook.

"В Кам'янському, в школі №19, де директор Сухракова, в 4-Б класі (класний керівник Ковтуновская) сьогодні відбувся випускний. Дівчинка, яка ось вже рік знаходиться в Центрі реабілітації в очікуванні своєї подальшої долі (суд розглядає справу про відібрання її і братика у матері) так готувалася, одягла гарну сукню, в притулку їй накрутили волосся і вона, красива, прийшла на свято. Після урочистої частини, її так само «урочисто» попросили піти, тому що мама не здала гроші і солодкого столу для неї не буде… Так, там така мама… Але в дитини є бабуся і вона могла б здати необхідну суму, але ніхто не попередив ні бабусю, ні притулок, яка сума потрібна…" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наголошується, що дівчинка найбільш тендітна і маленька в класі. Вона просто хотіла побути з однокласниками в цей день. Після такого приниження вона не плакала, а мовчки пішла, а по дорозі з нею говорив психолог. Також, дитина ще й талановита. Вона раніше представляла свою школу і клас на конкурсі краси і талантів «Міс Аліса», де стала однією з переможниць.

В коментарях українці обурюються:
"Потрібно заборонити ці солодкі столи, де принижують малозабезпечених дітей.", "Як можна дитині не дати їжу? Неважливо, торт це чи хліб? Як? Матусі решти дітей - ви мами або... навіть звірі так не поводяться!", "На жаль, з подібним я зустрічаюся досить часто, тому від суспільства мені не стає легше. Тому і маємо нинішню ситуацію.", "Тв*рюки. у мене інших слів немає... крім мату", "Не розірвало цих упирів від торта?", "Напевно, жаба прийшла до всім мамам, тому що не їх діти були на конкурсі краси.", "Хіба ж це люди. Пошкодували дитині шматочок торта. Я не знаю як назвати цих нелюдів. Огидно жити з такими тв*рюками поруч. Коли ж ви всі нажретесь.", "Це до якої гидоти і цинізму треба дійти цим пок*дькам".

Нагадаємо, страшна інфекція скосила вихованців дитячого садка.

Як повідомлялось раніше, діти ще одного дитсадка постраждали від невідомоі інфекції.

Також, в одному з дитсадків викрили виховательку-садистку.