Закарпаття серйозно постраждало від негоди. За даними прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій від 22 травня, у кількох населених пунктах затоплено вулиці, один міст, 8 будинків і 273 га сільгоспугідь.

"У результаті сильних опадів на території Закарпатської області зафіксовано підтоплення на території Іршавського, Хустського та Виноградівського районів", - сказано в повідомленні Держнс.

Місцеве видання Мукачево.net опублікувало фото, на яких можна побачити масштаби "катастрофи".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, працівники гидрометценру Закарпаття показали дивовижні фото з села Луги на Рахівщині, де випав град розміром з яйце.

Раніше Знай.uа повідомляв, страшний ураган атакував Житомир у ніч з 20 на 21 травня. Місто буквально накрила потужна стихія.

Також Знай.uа писав, у міжнародному аеропорту "Львів" пасажирський лайнер авіакомпанії Yanair здійснив аварійну посадку.