Уповноважений представник українського парламенту з прав людини Людмила Денисова взяла на особистий контроль ситуацію з 10 дітьми затриманої в квітні в Грузії громадянки України. Нагадаємо, що "матір-героїню" підозрюють в торгівлі дітьми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню правозахисниці в Facebook.

Людмила Денісова
Людмила Денісова

"З метою захисту життя і здоров'я дітей я звернулася до міністра закордонних справ України та міністра соціальної політики України щодо вжиття невідкладних заходів реагування та повернення дітей в Україну. Зараз бабуся дітей займається оформленням опіки над онуками. Це буде підставою для повернення дітей в Україну. Тримаю ситуацію на особистому контролі", - написала вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За інформацією посольства України в Грузії, дітей розмістили в двох прийомних сім'ях — по п'ять у кожній. Також консульський працівник посольства України в Грузії на постійній основі бачиться з дітьми підозрюваної.

Нагадаємо, українську "матір-героїню" затримали в Грузії.

Як повідомляв Знай.uа путінські найманці жорстоко розправилися з вагітною українкою.

Знай.uа писав, українець Гриб почув вирок путінських катів.