Після вступу на посаду президента, Володимир Зеленський домовився з Верховною Радою про дострокові парламентські вибори, але ті вирішили його "кинути".

Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лесев.

За словами журналіста ще зовсім нещодавно президент Володимир Зеленський запропонував лідерам фракцій парламенту компроміс шодо передчасних виборів. Зокрема, він пішов на угоду, яка передбачала зменшення прохідного бар'єру. Проте в останній момент нардепи "кинула" президента.

"Напередодні Зеленський зустрівся з лідерами парламентських фракцій. Їм запропонували компроміс. Скасовуємо мажоритарку. А натомість опускаємо прохідний бар’єр до 3%. Це давало шанс всяким ручним карликам, начебто Ляшко, заскочити в парламент. Всі ці шахраї з мінімальною легітимністю в очі Зеленському сказали "Так". Але потім їм подзвонив Черчілль. Наша завжди непросыхающая національна біда. І вже зранку все було відіграно назад", – зазначив він.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому Лесев не підбирав слів для представників найвищого законодавчого органу.

"Верховна Рада України. Єдиний законодавчий орган країни. Так, прямо зараз у парламенті засіла гидота. Таргани, змії, павуки. Шиплять, видають дивні звуки. Ви пробували розібрати мову Парубія? Це ж клієнт логопеда. А ці істерики Ірини Геращенко. А погляд у безмежність Тетяни Чорновіл. Або Пашинський? Ви пробували їсти, коли по телевізору показують Пашинського? Відразу ж з’являються симптоми блювотного рефлексу", – підкреслив він.

Нагадаємо, українці вручили новому президенту країни Володимиру Зеленському подарунок під час його виступу на іForumу четвер, 23 травня, у Києві.

Як повідомляв "Знай.ua", у команді президента Володимира Зеленського розповіли,хто очолить партію "Слуга народу" та "поведе" політичну силу на парламентські вибори, які відбудуться уже за два місяці, у липні цього року.

Також "Знай.ua" писав, що команда Володимира Зеленського пояснила свою позицію щодо Медведчука. Так, "кума президента Росії Володимира Путіна" не бачать в якості боку України на переговорах у Мінську щодо врегулювання війни на Донбасі.