Традиція відсутності покарання для великих чиновників вже тривалий час злить всіх українців. Особливо яскраво цю злість видно, коли звичайна людина помиляється і його судять по всій строгості закону. Таку несправедливість підмітив і Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував гірку правду українських реалій.

суд
суд

"Кілька місяців тому житель Волинської області, який намагався винести з магазину пачку розчинної кави вартістю... 206 гривень 57 копійок. Нововолинський міський суд засудив чоловіка до п'яти років і восьми місяців позбавлення волі. Це реально не вкладається у мене в голові. Сотні персонажів, які обібрали український народ на міліарди доларів гуляють на свободі. Радіють життю, купаючись у розкоші і достатку. А нещасних і доведених до відчаю людей, які вкрали якусь дрібницю, судять і садять. Просто фантастика. А точніше фантасмагорія в чистому вигляді" - написав Шнайдер.

Несколько месяцев назад житель Волынской области пытался вынести из магазина пачку растворимого кофе Стоимостью... 206...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 23 mei 2019

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

В коментарях українці діляться своєю думкою з приводу такого гіркого, але правдивого спостереження:
"Всім відомо,що у в'язниці в основному сидять ті, хто не в змозі себе захистити і заплатити , цим закони не писані", "Ці морди скоро тріснуть", "В наш час, можна вкрасти велосипед і все здоров'я віддати у в'язниці, а можна красти вагонами і завжди залишатися на плаву."

"Є хороша стара приказка на заході : якщо вкрав булку хліба в магазині , то посадять у в'язницю , якщо вкрав залізницю , то виберуть у конгрес", "Розстріляти до біса колишню владу", "Мало вкрав - злодій, багато - бізнесмен, дуже багато - депутат", "Вони будують закони під себе".

Ковтком свіжого повітря для всіх українців стало те, що Президент України Володимир Зеленський готує законопроект про відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Очікується, що законопроект буде предлжен найближчим часом.

Нагадаємо, найбільш готовим до дострокових виборів виявився скандальний радикал Олег Ляшко: "Ми йдемо на дострокові вибори!", - заявив він журналістам.

Як повідомлялось раніше, політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.